koffiegek.nl    
 
Weblog koffiegek.nl
Thee
Zetwijze
Thee landen
Technieken
Evenementen
Accessoires
Overige
Servies
Contact koffiegek.nl

Dutch Tea Championship


Tip ons!

 

 

 
Overige | 18-01-2016 | Martijn
International Tea & Coffee Academy

De International Tea & Coffee Academy (ITC Academy) heeft de officiële erkenning ontvangen van de vernieuwde SVH Erkenning Horecaopleidingen 2016. Het gaat om de opleidingen Master Barista Program en Theesommeliertraject.

De ITC Academy van Richard Schukkink is een trainingsinstituut voor barista’s en theesommeliers. De SVH Erkenningsregeling Horecaopleidingen is opgericht op initiatief van sociale partners in 2002. Het doel van de regeling is het bieden van een keurmerk dat helderheid geeft over de kwaliteit van opleidingen aan iedereen die een horecaopleiding wil gaan volgen.

Erkenning
De erkenningsregeling is met ingang van 2016 volledig vernieuwd en aangepast aan de eisen zoals die nu door de branche zijn vastgesteld. Zo vindt er nu ook een inhoudelijke toetsing van de opleidingen plaats. Het volledige traject bestaat uit de beoordeling van de door het opleidingsinstituut ingediende documenten, een audit op de locatie van het opleidingsinstituut en een mystery visit om te controleren in hoeverre theorie en praktijk van de opleiding overeenstemmen. Na een toegekende erkenning zal nog minimaal een keer per looptijd van de erkenning een mystery visit worden uitgevoerd. De erkenning van een horecaopleiding geldt voor drie jaar. Hierna dient een vervolgerkenning te worden aangevraagd.

Over SVH
SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) zet zich in voor het vergroten van de vakbekwaamheid in de horeca. Samen met partners uit het bedrijfsleven, onderwijs, brancheorganisaties en beroepsgilden stelt SVH kwaliteitseisen voor de branche vast. Op basis daarvan worden examens en leermiddelen ontwikkelt voor het (mbo-)onderwijs, opleiders en ondernemers. SVH beheert ook de SVH Meestertitels en organiseert diverse brancheactiviteiten.

Bron: Misset Horeca / Wieteke Posthumus


Reageer op dit bericht >

 
Reacties koffiegek.nl

Op 03-01 om 07:21 uur schreef Will het volgende:
Volgens mij helpt Temoe Lawak tegen jeugdpuistjes ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 25-10 om 09:22 uur schreef Cora het volgende:
Ook ik ben op zoek naar deze leuke theepotjes. Kunt u mij helpen aan een adres?...
Smart Tea Maker

Op 22-10 om 01:11 uur schreef Lonneke van der Wel het volgende:
Ook wij zijn al een tijdje opzoek naar de producent/ importeur. Zou u ons dit kunnen doorgeven?...
Smart Tea Maker

Op 20-07 om 06:45 uur schreef Emelie het volgende:
Ik ben ook op zoek naar jamu thee. Bij een toko gevraagd maar ze deed erg geheimzinnig en ze hadden het niet. Ik heb h...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 16-06 om 11:09 uur schreef marion pernot het volgende:
Hallo beste Ik heb je artikel gelezen over Jamu thee en ook dat je verder op zoek ging hiernaar. Ben je al wat wijzer ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Obatala Coffee
Maison Blanche Dael
WelkeGeraniums?
Rioba
Fleur de Café
Offerte.nl
Urbanridez.com
Kaldi
Koffie t Molentje
Simon Levelt b.v.
Koffiecentrale.nl
Paardekooper
Animo
Koffiebekers bedrukken
Sponsor Koffiegek
Mokken Fabriek