koffiegek.nl    
 
Weblog koffiegek.nl
Thee
Zetwijze
Thee landen
Technieken
Evenementen
Accessoires
Overige
Servies
Contact koffiegek.nl

Dutch Tea Championship


Tip ons!

 

 

 
Accessoires | 29-01-2019 | Martijn
Kaldi Koffie & Thee kiest franchisenemers van het jaar

Kaldi Gouda en Kaldi Mobiel Heerhugowaard zijn uitgeroepen tot ‘Franchisenemer van het jaar 2018’! Deze titel laat zien dat de franchisenemers op meerdere punten uitblinken en gewaardeerd worden voor hun enthousiasme en harde werken.

Afgelopen zondag had Kaldi haar jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst voor alle franchisenemers. Hier zijn de ‘Franchisenemers van het jaar 2018’ bekend gemaakt. De winnaars van deze prestigieuze titel hebben met trots de wisseltrofeeën en certificaten in ontvangst genomen en ontvingen een mooie cadeaucheque.

Kaldi Gouda
Bob Houkes van Kaldi Gouda won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018. Bob draagt al 12 jaar lang het DNA van Kaldi uit in al haar facetten. Hij presteert goed op de verkoop van alle elementen van Kaldi. Niet alleen in de verkoop van koffie, maar ook qua thee, zetsystemen, accessoires en zoetwaren. Zoals in elke relatie is het niet altijd rozengeur en maneschijn geweest; tussen Bob en franchisegever Kaldi liep het weleens stroef. Het siert Bob dat hij het succes van de formule altijd centraal heeft gesteld. Hans Tietema, eigenaar Kaldi:“Bij Kaldi hoef je het niet altijd met elkaar eens te zijn. Vaak leiden discussies tot een verbetering. Als je maar samen het doel hebt de formule tot een succes te maken. Ik heb er waardering voor hoe Bob zich altijd professioneel heeft opgesteld.”

Kaldi Mobiel Heerhugowaard
Robert Blom van Kaldi Mobiel Heerhugowaard won de titel van Franchisenemer van het jaar 2018 in de categorie mobiel. Hij maakt met passie de lekkerste espresso’s en cappuccino’s op bedrijfsevenementen en festivals. Naast de Kaldi Mobiel heeft Robert ook ijssalon Senza, zo kan hij een mooi breed aanbod aanbieden. Net zoals zijn andere Kaldi Mobiel collega’s komt Robert niet alleen in regio Heerhugowaard, maar is hij beschikbaar voor opdrachten uit het hele land. Hans Tietema:“Door altijd secuur en met veel plezier en enthousiasme te werken is Robert met recht een visitekaartje voor Kaldi te noemen.”

Koffie met karakter
Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst werd niet alleen teruggeblikt, maar zeker ook vooruit gekeken. De koers en nieuwe uitstraling van Kaldi werden besproken. Kaldi is koffie met karakter; wil je weten welke koffie bij jou past? Kom proeven en laat je adviseren in het proeflokaal bij de Kaldi vestiging bij jou in de buurt.


Reageer op dit bericht >

 
Reacties koffiegek.nl

Op 03-01 om 07:21 uur schreef Will het volgende:
Volgens mij helpt Temoe Lawak tegen jeugdpuistjes ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 25-10 om 09:22 uur schreef Cora het volgende:
Ook ik ben op zoek naar deze leuke theepotjes. Kunt u mij helpen aan een adres?...
Smart Tea Maker

Op 22-10 om 01:11 uur schreef Lonneke van der Wel het volgende:
Ook wij zijn al een tijdje opzoek naar de producent/ importeur. Zou u ons dit kunnen doorgeven?...
Smart Tea Maker

Op 20-07 om 06:45 uur schreef Emelie het volgende:
Ik ben ook op zoek naar jamu thee. Bij een toko gevraagd maar ze deed erg geheimzinnig en ze hadden het niet. Ik heb h...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 16-06 om 11:09 uur schreef marion pernot het volgende:
Hallo beste Ik heb je artikel gelezen over Jamu thee en ook dat je verder op zoek ging hiernaar. Ben je al wat wijzer ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

WelkeGeraniums?
Simon Levelt b.v.
Urbanridez.com
Obatala Coffee
Maison Blanche Dael
Sponsor Koffiegek
Mokken Fabriek
Koffiebekers bedrukken
Koffie t Molentje
Koffiecentrale.nl
Kaldi
Fleur de Café
Offerte.nl