koffiegek.nl    
 
Weblog koffiegek.nl
Thee
Zetwijze
Thee landen
Technieken
Evenementen
Accessoires
Overige
Servies
Contact koffiegek.nl

Dutch Tea Championship


Tip ons!

 

 

 
Dutch Cold, Cold Brew Coffee
Thee | 29-01-2019 | Martijn
Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau

Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. De theeplateaus van Fleur de Café zijn speciaal door ons ontwikkeld om in uw restaurant, café of hotel op aantrekkelijke manier losse thee te serveren. Want losse thee moet je van dichtbij kunnen zien, ruiken en beleven. Kies de maat en het materiaal plateau die bij u past en serveer uw losse thee op elegante manier aan tafel en verras uw gasten.

Theeplateau aan tafel
Het serveerplateau werkt als een theedoos, maar dan met losse thee in handige blikjes. Zo kunt u de losse thee van Fleur de Café aan tafel serveren in een plateau voor 6, 8 of 12 soorten losse thee. Op de theekaart die u achterin het plateau kunt zetten, staat de beschrijving van de smaken en ingrediënten van de thee. Laat uw gast zelf kijken, ruiken en de losse thee kiezen.

Uw theeplateau in verschillende materialen en maten
De plateaus zijn verkrijgbaar in drie verschillende materialen en hebben daardoor een eigen look and feel. Kies de theeplateau die past bij uw horeca.

Strak design: rvs plateau
Romantisch en landelijk: hout plateau
Modern: zwart mdf plateau

De theeplateaus zijn verkrijgbaar met 6, 8 of 12 blikjes. Afhankelijk van de manier waarop u het plateau wilt gebruiken kiest u de maat die bij u past. U ontvangt een compleet plateau inclusief blikjes, theekaart en doseerlepel. Organiseert u regelmatig high-tea's dan is het plateau met 12 blikjes een goede keuze. De 12 blikjes kunt u dan vullen met 12 theesoorten die u wilt. Welke soorten u bij een high tea kunt serveren leest u in de volgende paragraaf. Heeft u echter een wat kleinere horecagelegenheid zoals een café dan kunt ook kiezen voor een plateau met 6 of 8 theesoorten.

Horeca theeconcept
Heeft u een restaurant, café, hotel of ander soort horeca gelegenheid. Het Fleur de Café theeconcept kan in iedere horeca gebruikt worden. Om aan de wensen van uw gasten tegemoet te komen adviseren wij om maximaal 12 theesoorten aan te bieden. Deel uw theeassortiment in theesoorten voor een overzichtelijk geheel.:

Zwarte thee,
Groene thee,
Rooibosthee,
Kruidenthee

Op onze theekaart gebruiken wij deze indeling ook. Handig voor uw gasten, maar ook voor uw personeel. Vraagt een gast om een kruidenthee dan kan een keuze gemaakt worden uit de soorten die daaronder vermeld staan. Natuurlijk heeft u alle vrijheid om uw theeassortiment en theekaart in te delen zoals u dat wilt. Met een keuze uit meer dan 120 soorten thee moet dat lukken. Kies theesmaken speciaal voor een high tea

Heeft u als horeca een High Tea arrangement op het menu staan? Serveer dan de thee stijlvol aan tafel met een high-tea plateau. De volgende losse theesoorten mogen zeker niet ontbreken bij een High Tea. Bij verschillende gerechtjes passen verschillende theesoorten. Groene thee en oolong thee gaan goed samen met sandwiches. Darjeeling wordt wel beschouwd als de ideale thee voor een high tea en vormt een goede combinatie met de traditionele scones. Bij de zoete gerechten kan je kiezen voor theeën met meer uitgesproken smaken, zoals earl grey thee, jasmijnthee en muntthee.


Reageer op dit bericht >

 
Reacties koffiegek.nl

Op 03-01 om 07:21 uur schreef Will het volgende:
Volgens mij helpt Temoe Lawak tegen jeugdpuistjes ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 25-10 om 09:22 uur schreef Cora het volgende:
Ook ik ben op zoek naar deze leuke theepotjes. Kunt u mij helpen aan een adres?...
Smart Tea Maker

Op 22-10 om 01:11 uur schreef Lonneke van der Wel het volgende:
Ook wij zijn al een tijdje opzoek naar de producent/ importeur. Zou u ons dit kunnen doorgeven?...
Smart Tea Maker

Op 20-07 om 06:45 uur schreef Emelie het volgende:
Ik ben ook op zoek naar jamu thee. Bij een toko gevraagd maar ze deed erg geheimzinnig en ze hadden het niet. Ik heb h...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 16-06 om 11:09 uur schreef marion pernot het volgende:
Hallo beste Ik heb je artikel gelezen over Jamu thee en ook dat je verder op zoek ging hiernaar. Ben je al wat wijzer ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Koffie t Molentje
Mokken Fabriek
Sponsor Koffiegek
Obatala Coffee
Offerte.nl
WelkeGeraniums?
Urbanridez.com
Fleur de Café
Kaldi
Koffiecentrale.nl
Simon Levelt b.v.
Maison Blanche Dael
Koffiebekers bedrukken