koffiegek.nl      
 
Weblog koffiegek.nl
Thee
Zetwijze
Thee landen
Technieken
Evenementen
Accessoires
Overige
Servies
Contact koffiegek.nl


Tip ons!

 

 

Contact

Deze website is een concept van Cookin' BV en is dé online plek voor liefhebbers van koffie en thee. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.

Mocht u naar aanleiding van uw bezoek aan deze website vragen hebben of wanneer u een interessant koffie- of theenieuwtje hebt, dan kunt u contact met ons opnemen via:

Cookin' BV
Ophoviuslaan 100
5212 AR 's-Hertogenbosch

T: 06 - 55 71 68 06
E: info@cookin.nl

Of volg ons op:

Niks missen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief >

Netwerk & Links

Koffie, thee en horeca
Koffiegek.nl - www.koffiegek.nl
Koffiegek.nl is al jaren hèt koffie weblog plek waar koffieliefhebbers, barista's, thuisbarista's en horecaprofessionals terecht kunnen voor allerhande koffienieuws.
Koffiepraat.nl - www.koffiepraat.nl
Wil je praten over koffie, heb je een specifiekje vraag over een espressomachine, koffie soorten of het zelf branden van koffie? Dan is koffie forum Koffiepraat.nl dé plek voor jou! Met bijna 5500 leden en ruim 80.000 berichten vind je hier zéker de informatie die je zoekt!
Theegek.nl - www.theegek.nl
Gek van thee? Dan is het thee weblog Theegek.nl the place to be!
Theepraat.nl - www.theepraat.nl
Terug van weggeweest, het thee weblog Theepraat.nl. Hard op weg om dè plek te worden voor professionals en liefhebbers die bezig zijn met thee.
Horecakoffie.nl - www.horecakoffie.nl
Voor de koffie professional, barista en koffie ondernemer is er HorecaKoffie.nl. Op HorecaKoffie.nl kun je terecht voor professioneel koffie nieuws.
Beleef.nl - www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto's, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken ;-)
BaristaWorden.nl
Hoe word je een goede barista? Wij helpen jou op weg.
 
Fietsen, lifestyle en gezondheid
Rideit.nu - www.rideit.nu
Op dit fiets weblog kun je terecht voor fietsen in de breedtste zin van het woord. Wij focussen ons op sportief fietsen op zowel de racefiets, mountainbike, cyclocrosser of BMX.
Beleef.nl - www.beleef.nl
Dit lifestyle weblog is een verzamelbak van de verschillende websites binnen ons netwerk, aangevuld met alles wat we leuk of interessant vinden. Je kunt hier terecht voor nieuws over evenementen, auto's, lifestyle, gezondheid, sport en alle andere zaken die het leven aangenaam maken ;-)
Urbanridez.com - www.urbanridez.com
The city is our playground! Urbanridez.com vind zijn oorsprong in de fixedgear wereld maar is in de loop der tijd breder geworden. Naast de fixedgear shop is er ook een mountainbike webwinkel en BMX shop.
MTBMasters.nl - www.mtbmasters.nl
Altijd al willen leren mountainbiken of op zoek naar nèt dat beetje extra techniek? Maak je net de overstap van de weg naar het bos? MTB Masters maakt van jou een ervaren rijder die zelfverzekerd op pad gaat!
MTBMarathon.nl - www.mtbmarathon.nl
Ok, je moet wel een beetje gek zijn om mountainbike marathons te rijden ;-) Zes, twaalf of zelfs 24 uur afzien op onverhard terrein is niet voor iedereen weggelegd en je moet er natuurlijk tegen kunnen om voor gek versleten te worden.  Gelukkig zit er bij ons een steekje los en doen we niks liever!
CycologyFietskleding.nl - www.cycologyfietskleding.nl
Het merk Cycology vindt zijn origine in Sydney Australië, en wordt geleid door twee sportieve kunstenaars die zelf enthousiaste fietsers zijn. Het merk is geboren uit frustratie wegens het gebrek aan creatieve en mooie designs om de passie voor fietsen te uiten.
BicycleSupport.nl - www.bicyclesupport.nl
Bij Bicycle Support onderhouden we uw fiets alsof het de onze is! Fiets onderhoud op een presenteerblaadje dus!
HipLok.nl
De Hiplok fiets sloten zijn befaamd om het ingenieuze opbergsysteem. De Hiplok V1.50, de Hiplok Lite en de Hiplok Pop draag je eenvoudig als een hip accessoire om je middel. De Hiplok D haak je met de twee clips simpel achter je broekriem of de band van je rugzak.
Fiets-Bouwen.nl - www.fiets-bouwen.nl
Alles wat je wilt weten en nodig hebt voor het zelf bouwen van een singlespeed fiets of fixie. Handig!
 

Webdevelopment & Webhosting

Cookin' Webdevelopment - www.cookinwebdevelopment.nl
U wilt een websitewebwinkel of onderhoudsmodule? U wilt een domeinnaam registreren inclusief webhosting en e-mail adressen? U wilt uw klanten online laten betalen? U zoekt iemand die uw huidige website eens een flinke opfris beurt kan geven? Bij Cookin' Webdevelopment bent us aan het juiste adres!
Cookin' Internet - www.cookininternet.nl
U wilt voor uw organisatie of klant een website, webwinkel of een andere maatwerk-applicatie laten bouwen maar heeft geen idee waar te beginnen? U zoekt een projectleider voor uw internetprojecten? Of bent u een project gestart dat vervolgens om wat voor reden dan ook is vastgelopen?
Meneer John Webhosting - www.meneerjohn.nl
Meneer John is geen gewone webhoster maar onderscheidt zich door het bieden van een totaalpakket, aangevuld met goede service, duidelijke taal en oplossingen waar je wat aan hebt. De diensten van Meneer John zijn ideaal voor mensen die de weg kwijt raken in termen als webspace, fair-use-policy, traffic, databases, pop3 mailboxen, spamfilters, whitelists en mailservers. 

 

 

 

 

 
Reacties koffiegek.nl

Op 03-01 om 07:21 uur schreef Will het volgende:
Volgens mij helpt Temoe Lawak tegen jeugdpuistjes ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 25-10 om 09:22 uur schreef Cora het volgende:
Ook ik ben op zoek naar deze leuke theepotjes. Kunt u mij helpen aan een adres?...
Smart Tea Maker

Op 22-10 om 01:11 uur schreef Lonneke van der Wel het volgende:
Ook wij zijn al een tijdje opzoek naar de producent/ importeur. Zou u ons dit kunnen doorgeven?...
Smart Tea Maker

Op 20-07 om 06:45 uur schreef Emelie het volgende:
Ik ben ook op zoek naar jamu thee. Bij een toko gevraagd maar ze deed erg geheimzinnig en ze hadden het niet. Ik heb h...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Op 16-06 om 11:09 uur schreef marion pernot het volgende:
Hallo beste Ik heb je artikel gelezen over Jamu thee en ook dat je verder op zoek ging hiernaar. Ben je al wat wijzer ...
Jamu: de Indonesische heilzame Thee

Koffie t Molentje
WelkeGeraniums?
Kaldi
Urbanridez.com
Koffiebekers bedrukken
Koffiecentrale.nl
Maison Blanche Dael
Fleur de Café
Simon Levelt b.v.
Obatala Coffee
Sponsor Koffiegek
Offerte.nl
Mokken Fabriek